Om oss


Nå er det igjen klart for årets Kardang Festival på Vefall, som er fra 10. til 12. Mai. 

Vi hadde vår første festival i 2016, nå er det tid for vår fjerde festival og vi håper på like stor suksess denne gangen! Kardang Festivalen er et lastebiltreff for alle nyttekjøretøy, og retter seg mot lastebilinteresserte i alle aldre. Under tidligere festivaler har det kommet mange lastebiler, både veteraner og nyere biler, og mange besøkende.

Vi er to kamerater (Helge Roheim og Jan Olav Braaten) som sammen med våre døtre (Trine Å. Roheim og Helene Braaten) stiftet Kardang Festivalen i 2016. I 2018 fikk vi med oss tre personer til inn i styret: Monica Wiik Braaten, Terje Storhaug og Harald Lønnestad.

Nytt i 2019 er at vi ønsker å utvide festivalen med veteranbiler og amcar. 


Kardang Festivalen befinner seg i Telemark, mellom Bø og Seljord (Manheimstrondi 1506). Vi har bygget en TralleKafè ved å sette to lastebiltraller inntil hverandre, med tak og gulv mellom. Vi har et jorde med lastebiler, og et jorde til disposisjon for bobiler, campingvogner og dagsbesøkende. 

Vi har selvfølgelig fått masse hjelp fra venner og kjente, og våre sponsorer! Stor takk til alle som bidrar for at Kardang Festivalen blir gjennomført!  
Foto: Bø Blad

KARDANG STYRET 2018


LEDER
Helene Braaten, 24 år

YRKE: Markedskoordinator / Butikkmedarbeider

NESTLEDER
Helge Roheim, 48 år

YRKE: Lastebilsjåfør

KASSERER / INNKJØP

Jan Olav Braaten, 50 år

YRKE: Lastebilsjåfør

SEKRETÆR
Trine Å. Roheim, 23 år

YRKE: Pleiemedarbeider


KJØKKENSJEF
Monica Wiik Braaten, 46 år

YRKE: Helsefagarbeider

PARKERINGSANSVARLIG
Terje Storhaug, 52 år

YRKE: Lastebilsjåfør

VAKTMESTER
Harald Lønnestad, 71 år

YRKE: Tidligere lastebilsjåfør og mekaniker