Om oss


Nå er det igjen klart for årets Kardang Festival på Vefall, som er fra 8. - 10. Mai. 

Vi hadde vår første festival i 2016, nå er det tid for vår festival og vi håper på like stor suksess denne gangen! Kardang Festivalen er et lastebiltreff for alle nyttekjøretøy, og retter seg mot lastebilinteresserte i alle aldre. Men også fra 2019 et treff for store og små kjøretøy som er eldre enn 30 år. Under tidligere festivaler har det kommet mange lastebiler, både veteraner og nyere biler, og mange besøkende.

Kardang Festivalen befinner seg i Telemark, mellom Bø og Seljord (Manheimstrondi 1506). Vi har bygget en TralleKafè ved å sette to lastebiltraller inntil hverandre, med tak og gulv mellom. Vi har et jorde med lastebiler, og et jorde til disposisjon for bobiler, campingvogner og dagsbesøkende.


2016 
Året hvor Kardang Festivalen ble stiftet av Far&Datter x2 (Jan Olav Braaten, Helene Braaten, Helge Roheim & Trine Roheim). 
Dette var vår første festival hvor det møtte opp overraskende mye folk! Vi hadde alt veldig enkelt bl.a. innsjekking fra en Campingvogn! Vi hadde partytelt som samlingsområde, og live-musikk fra planet på en lastebil.

2017
Etter tilbakemeldingene fra vår første festival oppgraderte vi litt dette året. Helene og Trine fikk en brakke hvor de kunne ha innsjekking. Vi bygde sammen TralleKafeén av to lastebiltraller slik at vi hadde ett nytt samlingsområde med tilgang til enkel mat! 

2018
Vi merket at det ble mer og mer folk som besøkte festivalen, og så behovet for å ha med flere folk til å bestemme. Så da fikk vi med oss tre personer til inn i styret: Monica Wiik Braaten, Terje Storhaug og Harald Lønnestad. Vi hørte nok en gang på tilbakemeldingene og laget en røykeveranda på TralleKafeén og oppgraderte litt innvendig. Dette året hadde vi Rebus-løp rundt Seljordsvatnet med Lastebilene!

2019
Dette året bygget vi større verandaen på TralleKaéen slik at det ble sitteplasser her. Monica (kjøkkensjef) fikk også bygget om kjøkkenet slik at vi kunne ha serving ute også. Helene og Trine fikk også en dobbelt så stor innsjekk-brakke vi pusset opp! Vi hadde dette året også underholdning og musikk i løpet av helgen! Etter denne festivalen valgte Helge Roheim å trekke seg fra styret da tiden ikke strekket til lengre.  

2020

Dette året blir det 5-års jubileum! Vi har allerede store planer for hva vi vil gjøre! 


Vi har selvfølgelig fått masse hjelp fra venner og kjente, og våre sponsorer! 
Stor takk til alle som bidrar for at Kardang Festivalen blir gjennomført!  

Foto: Bø Blad

KARDANG STYRET 2020


LEDER
Helene Braaten, 25 år

YRKE: Økonomi & Administrasjonsansvarlig

KASSERER / INNKJØP

Jan Olav Braaten, 51 år

YRKE: Lastebilsjåfør

SEKRETÆR
Trine Å. Roheim, 24 år

YRKE: Pleiemedarbeider


KJØKKENSJEF
Monica Wiik Braaten, 47 år

YRKE: Helsefagarbeider

PARKERINGSANSVARLIG
Terje Storhaug, 53 år

YRKE: Lastebilsjåfør

VAKTMESTER
Harald Lønnestad, 72 år

YRKE: Tidligere lastebilsjåfør og mekaniker